In een paar minuten leggen we uit hoe het Loba platform u helpt om uw eigen location based story te vertellen.

Flinq TV maakte in opdracht van CoachR een storyboard als voorbereiding op een commercial. Tekenaar Arjan Wilschut werd hiervoor ingeschakeld.

Voor de App: HistoryGo maakte Flinq TV een aantal films die historische informatie geven over de plek waar je bent. In de History Go App wordt dit filmpje afgespeeld als je je bevindt vlakbij NS station Lent.

Wervende film voor sociale onderneming Sixty Fruits

Ferdinand is veel op reis voor klanten om camerawerk te leveren. Kleine impressie van trip naar Barcelona.

Dit filmpje krijg je met je HistoryGo App te zien als je in de buurt bent van Castellum Meinerswijk, vlakbij Arnhem.

SPTF (Social Performance Task Force) is een internationale werkgroep die de sociale prestaties van micro financiering bevordert. De jaarlijkse SPTF bijeenkomst vond in 2011 plaats in Den Bosch. Prinses Maxima was erbij.

 

Een van de Clip Culinair clips.

TV Spot voor het Oranje Fonds in opdracht van Impact Communication Group. De relevantie van het Oranje Fonds moest zichtbaar worden voor een breed publiek. De spot is tijdens de Olympische Spelen uitgezonden en had 2,5 miljoen kijkers.

Business Universiteit Nyenrode organiseerde een bootcamp voor alumni. Flinq maakte een video van dit event.

Het Nederlands Dans Theater (NDT) had een voorstelling in Marseille. Mariëtte Redel sloot haar danscarrière hier af. Een aflevering van "De Verandering" voor de EO werd aan haar gewijd. Flinq deed opnames en montage.

Journey Into The Unknown is een bekroonde documentaire (Gouden Crown Award op het ICVM-fimfestival in Atlanta) over een Nederlandse vrouw die een nieuw leven begint in de extreme omstandigheden van Mongolië.

Onder de naam "Geluid uit Zuid" werd een groep jongeren in een prachtwijk van Arnhem begeleid. De grand finale van dit project bestond uit de opname van een cd en een bijbehorende videoclip die i.s.m. See You! Productions gerealiseerd is.

Een korte verzameling van Flinq TV producties van de afgelopen tijd.

Direct Werk In de gemeente Geldrop-Mierlo is een nieuwe methode geïntroduceerd om langdurig werkzoekenden direct aan werk te helpen. Flinq TV maakte een DVD om de deelnemers te informeren en te motiveren om mee te doen.

Samen met Sytse van der Harst maakten we deze pilot voor een visprogramma.

In opdracht van Ahoy Rotterdam maakte Flinq TV een commercial voor de Visma: de grootste hengelsportbeurs van Europa.

Wervende film voor Groepspraktijk Verloskundigen Arnhem - Zwanger en dan…? 

© 2014 Flinq Creative Video